اطلاعیه
«برون سپاری طبخ و توزیع غذا»
به اطلاع می رساندشرایط اختصاصی جهت برون سپاری طبخ و توزیع غذا به شرح زیر اعلام میشود.
⦁ میانگین تعداد پرس( ناهار و شام) حدود ۷۰۰۰ پرس ماهانه می باشد. درصورتی که تعداد آمار زیر ۴۰۰۰پرس در هرماه باشد در حق الزحمه ۴۰درصد به قیمت پیشنهادی هرپرس اضافه خواهد شد.
⦁ شستشوی ظروف، نظافت آشپزخانه و سلف سرویس بر عهده پیمانکار خواهدبود.
⦁ تهیه ظروف یکبار مصرف برعهده پیمانکار می باشد.(صرفاً برای شام خوابگاه)
⦁ توزیع غذا در ساعات مشخص شده در سلف بر عهده پیمانکار خواهدبود.
⦁ پیمانکار و کلیه پرسنل باید قبل از شروع به کار گواهی های تندرستی جسمی و روانی و نیز اعتیاد را ارائه نمایند.
⦁ داشتن مجوز آشپزخانه(پروانه کسب) یا شرکت خدماتی مربوطه الزامی بوده و فقدان مدارک معتبر درخواست مورد پذیرش نخواهد بود.
⦁ منوی غذا متنوع بوده و هرماه توسط مدیریت دانشجویی ارائه خواهدشد.
⦁ تامین مواد اولیه برعهده کارفرما خواهدبود و صرفاً پیمانکار جهت پخت و توزیع غذا و شستشوی ظروف خواهدبود.
جهت دریافت فرم ثبت نام شرکت در مناقصه به واحد امور دانشجویی(خانم ناصری) در وقت اداری مراجعه فرمایید.
شماره تماس:۴۳۲۳۷۴۲۶